Sunday, October 12, 2014

Si te pastroni furren tuaj !!!

loading...
Si te pastrojme furren

Per te pastruar yndyrnat e djegura ne furren juaj ngroheni furren dhe hidhni krip te trashe kur furra te ftohet pastrojeni me nje sfugjer te lagur!!!

No comments :

Post a Comment