Monday, January 5, 2015

Presh me selino !!!

loading...
Përbërësit
  1. 4 Preshe 
  2. 2 Qep te kuqe
  3. 2 Karota
  4. Selino
  5. 1 Knor(vici)
  6. 1 Domate
  7. Krip,rigon,piper te zi dhe te kuq 
  8. Pak pumaro
 Receta
  1. Lajme mire dhe i grrim perbersat dhe ne nje tenxhere hedhim vaj pastaj nje e nga nje te gjithe i skuqim shkrim ne uje knorin e hedhim brenda hedhim dhe uje ne gjelle e leme te ziejne mire dhe kur te kete akoma uje e hedhim ne nje tepesi e veme ne furre e leme 10-15 minuta ne 180 grade.

No comments :

Post a Comment