Thursday, April 23, 2015

Embelsire gati per 10 minuta dhe me 3 perbersa !!!

loading...
Përbërësit
  1. 1 Liter qumeshte
  2. 2 Pako biskota pti-ber ose (petit)
  3. 3 Krem vanilie --->
 Receta
  1. Ne nje tas hedhim kremin e vanilies qe eshte ne pluhur hedhim qumeshtin mbase do dhe pak qumeshte qe te behet kremi sa me i mire i rrahim per 5 minuta me mikser.
  2. Shtrojme nje pjese biskota ne nje tepesi pastaj hedhim gjysmen e kremit pastaj shtrojme prape biskota kremin qe na ngeli dhe ne funde bejme copeza te vogla disa biskota i hedhim ne siperfaqe dhe embelsira eshte gati (embelsira mbahet ne frigorifer) 

No comments :

Post a Comment