Wednesday, November 5, 2014

Bizele!!!

loading...
Përbërësit
  1. 1kg Bizele
  2. 6 Qep te fresketa
  3. Anthe
  4. 500g Pumaro
  5. 3 Karota 
  6. Krip,piper te kuq,piper te zi 
  7. Vaj
  Receta
  1. Presim dhe i hedhim ne nje tenxhere presioni te gjithe perbersat nje e nga nje duke i skuqur dhe bizelet  
  2. Hedhim uje dhe i zjejme per 20 minuta 

No comments :

Post a Comment