Thursday, November 6, 2014

Makarona me Kima!!!

loading...
Përbërësit
 1. 500g Makarona
 2. 500g Kima (mish te grrir)
 3. 1 Qep
 4. 2 Thelpi hurdher
 5. 2 Domate
 6. Krip,piper te zi,piper te kuq 
 7. Pak kanelle,karail.mos-hokaridho (arre moskat)
 8. Vaj
 9. Djathe kackavall (per siperfaqen)
  Receta
 1. Ne nje tenxhere valojme ujin hedhim makaronat, krip,dhe pak vaj kur te jene gati i kullojme.
 2. Ne nje tjeter tenxhere skuqim te gjithe perbersat e mishit nje e nga nje e ziejme per 30 minuta (mos te kete shume lenge)kur te jene gati mishin mund ta hidhni te makaronat ose ne pjate.

No comments :

Post a Comment