Friday, January 30, 2015

Kek cokollate me 3 perbersa !!!

loading...
Përbërësit
  1. 500g Cokollate 
  2. 1 kuti Qumesht te embel (zaharuho gala)
  3. 250g Lajthi 
Receta
  1. Ne ben-mari shkrime cokollaten hedhim qumeshtin e embel dhe me pas lajthite i trazojme mire.
  2. Ne nje tepesi veme leter vaji e luejme me vitam pastaj hedhim kekun e hapim mire dhe e veme ne frigorifer per 6 ore (nese doni munde te hidhni ne siperfaqe te kekut lajthi).

No comments :

Post a Comment