Tuesday, January 13, 2015

Pule me speca ne furre!!!

loading...
Përbërësit
  1. 1 Pule
  2. 4 Speca te gjitha gjyrat(e kuqe,e gjelber,portokalli,e verdhe)
  3. 500g Pumaro
  4. Vaj ulliri
  5. Krip
  6. Piper 
  7. Pak uje
Receta
  1. Lajme mire pulen nese doni mund ta copetoni e vendosim nje tepesi ose gaster e cila mbyllet me kapak hedhim specat,kripen,vajin,piperin,pak uje,dhe pumaron.
  2. E pjekim ne 200 grade per 30-40 minuta ose me pak shikojeni gjithmon dhe kthejeni vazhdimishte pulen nga ana tjeter. 

No comments :

Post a Comment