Friday, October 31, 2014

Torte me 4 perberesa!!!

loading...
Përbërësit 
  1. 250g Cokollate 55% kakao
  2. 270g Cokollate me qumeshte
  3. 300g Cokollate te bardhe
  4. 550 Krem qumeshti (200g + 200g +150g)
 Receta
  1. Marrim 3 tas ne secilin veme cokollatat.ngrohim 200g te kremit te qumeshtit mbejme copeza te vogla cokollaten e pare e hedhim te kremi qe kemi ngrohur i trazojme mire sa te shkrin cokollata dhe te behet nje krem i trrash e hedhim ne nje tepesi te rrumbullakte dhe e veme per 20 minuta ne frigorifer 
  2. Ngrohim 200g e krem hedhim cokollaten e dyte edhe ate te copetuar e trazojme mire sa te shkrin dhe te behet nje krem i trrash marrin tepesin ne frigorifer e hedhim nga lart dhe e veme prape per 20 minuta ne frigorifer 
  3. Ngrohim 150g te kremit hedhim cokollaten e bardhe te copetuar e trazojme mire qe te shkrin dhe e hedhim ne siperfaqe te tortes dhe e leme 5 ore akoma ne frigorifer .

No comments :

Post a Comment