Wednesday, December 3, 2014

Ulliri per shendetin tone !!!

loading...
Ulliri per shendetin tone eshte shume i rendesishme ai na ndihmon per shume semundje prandaj duhet ta perdorim vajin e ullirit ne gatime si dhe kokerrat etj. ja ne disa semundje qe na ndihmon:
 1. Stimulon nervat
 2. Ramatizem
 3. Epidemite e gripit
 4. Largon parazitet e zorres
 5. Hypotensive
 6. Kolesterolin
 7. Ne dhimbje barku
 8. Ndihmon zorren
 9. Per djegiet
 10. Plage 
 11. Stimulon floket
 12. Per kancerin 
 13. Te shtone jete. 


No comments :

Post a Comment