Tuesday, January 27, 2015

Presh me pule dhe patate !!!

loading...
Përbërësit
  1. 1 Pule 
  2. 5 Presh
  3. 3 Patate 
  4. 2 Qep
  5. 1 Domate 
  6. 3 Karota
  7. Krip.piper te zi,te kuq
  8. Vaj 
Receta
  1. Skuqim qepen ne nje tenxhere pastaj hedhim preshet,patatet,pulen,karotat,domaten,krip,piper,vaj i trazojme mire pastaj hedhim uje i leme te ziejne ne tenxhere per 15 minuta pastaj i hedhim ne tepesi i veme ne furre sa te shikojme qe gjella eshte mbere dhe mos te kete shume uje.

No comments :

Post a Comment