Sunday, May 24, 2015

Bamje ne tave me pule !!!

loading...
Përbërësit
  1. 1 Pule (Te copetuar)
  2. 1kg Bamje 
  3. 3 Domate (Te grrira ne rente)
  4. 2 Qep
  5. Krip.piper te zi,piper te kuq 
  6. Vaj ulliri 
Receta 
  1. Lajme mire bamjet dhe pulen i veme ne tepesi hedhim kripen,piperat,vajin qepen te grrire ne copeza shume te vogla dhe domaten qe e kemi grrire ne rente hedhim pak uje dhe e pjekim gjellen ne 180 grande per 40-45 minuta (Nese doni ta beni gjellen me mish vici do ta zjeni ne tenxhere presioni mishin per 1 ore pastaj do ta hidhni ne tepesi me bamje bashke me lengun).

No comments :

Post a Comment