Thursday, August 6, 2015

Berxolla me patate !!!

loading...
Përbërësit
  1. 2 Berxolla 
  2. 1 Qep
  3. 1 Domate
  4. 2-3 Patate
  5. Krip,piper,rigon,vaj
Receta
  1. Ne nje tepesi hidhni te gjithe perbersat trazoni mire hidhni pak uje dhe piqni ne 200 grade per 40-50 minuta.

No comments :

Post a Comment