Saturday, January 30, 2016

Buke e mbushur me djathe kackavall dhe proshute !!!

loading...
Përbërësit
  1. 1 Buke te rrumbullakte
  2. Djathe kackavalle sa lloje te keni i beni ne copeza te vogla (guda,qefalograviera,edam,etj)
  3. Gjalp te fresket 
  4. Rigon
  5. Proshute veni nga te gjitha qe keni beni ne copeza te vogla (beikon,zabon,nese doni veni dhe sallam)
 Receta
  1. Prejeni buken si eshte te fotografia jo deri ne funde dhe ne cdo katrore hapeni pak dhe veni te gjithe perbersat ne funde hidhni rigonin dhe piqeni ne 160 grade per 15-20minuta.

No comments :

Post a Comment