Monday, May 16, 2016

Embelsire me biskota dhe krem!!!

loading...
Përbërësit

  1. 2 Kuti morfat 
  2. 2 Kuti zaharuho
  3. 1 Liter qumeshte
  4. 4 Pako biskota
  5. arr kokosi (pluhur)
Receta


  1. Hedhim ne nje tas te madhe zaharuho bashk me morfat dhe i rrahim per 5 minuta.
  2. Ne nje tas hedhim qumeshtin pastaj hedhim biskotat qe te zbuten pak jo shume hiqni per nje sekond dhe filloni te shtroni ne nje tepesi me radhe biskota pastaj krem dhe arr kokosi sa te mbarojne te gjithe perbersat ne fund do jete kremi nese doni hidhni pak biskota  te grrira e veme ne frigorifer embelsiren. 

No comments :

Post a Comment