Saturday, August 12, 2017

Tarama sallate!!!

loading...
Përbërësit

  1. 400g Buke
  2. 3-4 luge gjelle tarama te bardhe
  3. 1/2 Qep
  4. 500ml Vaj ulliri
  5. Lengun nga dy limona
Receta

  1. Zbutim me uje buken e shtrydhim mire dhe e hedhim ne blender (Mult) hedhim dhe qepen,taraman dhe rrahim per 3 minuta pastaj hedhim hengun e limonit rrahim prap dhe pastaj hedhim vajin por vajin e hedhim pika pika dhe vazhdimisht rrahim sa te mbarojne i gjithe vaji dhe taramaja eshte gati 

No comments :

Post a Comment