Saturday, September 23, 2017

Recet per trahana te fresket!

loading...
Përbërësit

  1. 2 kg Kos te kulluar 
  2. 1,5 kg Simigdhali
  3. 1 kg Miell 
Receta


  1. Hedhim ne nje legen te gjithe perbersat i gjeshim mire mbase merr dhe pak akoma miell brumi do jete mire kur mos te ju ngelet fare ne duar gjeshim per 20 minuta pastaj e leme 3 ore dhe me pas hapim ne copeza te vogla dhe i veme ne nje carcaf te hapura i leme 2-3 dite te thahen dhe pastaj i grime pak e nga pak ne blender kur te kemi mbaruar e hapim trahanan prape ne carcaf e leme te thahet per 3-4 dite.

No comments :

Post a Comment